I en pressemelding mandag opplyser Kvinesdal Høyre at Lena Rannestad Kloster blir deres ordførerkandidat i Kvinesdal.

— Det har hele tiden vært et sterkt ønske fra Kvinesdal Høyre at Lena Rannestad Kloster skulle stå øverst på lista. Hun sa imidlertid ja til 2. plassen i nominasjonen, men har nå gitt klarsignal om at hun er klar for oppgaven som forhåpentligvis venter henne, skriver leder Per Erik Røgenes i for Kvinesdal Høyre i pressemeldingen.

Lena Rannestad Kloster blir partiets ordførerkandidat istedenfor Rune Nilsen. Malin Stokkeland fra Kvinesdal Senterparti er glad for at Kloster går for ordførerkjedet.

— Jeg synes det er helt topp. Vi har snakket om hun skulle stille som ordførerkandidat. Det er morsomt at det nå er offisielt, sier Stokkeland til Lister.

I dag har Høyre fem representanter i kommunestyret i Kvinesdal. Største partiet er Arbeiderpartiet med elleve. Nå håper lederen for Lyngdal Høyre at partiet skal bli enda større etter at kvindølene har avlagt siden stemmer i september.

— Vi ser fram til en spennende valgkamp, med et lag som er sammensatt av flere med lang og bred erfaring, samtidig som vi har mange nye spennende kandidater som nok får vist seg frem, skriver Røgenes i pressemeldingen.