Føreren av bilen som kom bakerst ble sendt til sykehuset med ambulanse for en sjekk, mens de to personene i bilen som ble påkjørt slapp fra ulykken uten fysiske skader. De hadde også med seg en hund i bilen, og den virket i relativt fin form, kunne de selv berette da Lister24 var på stedet etter sammenstøtet.

Trafikkulykken skjedde på fylkesvei 43 ved 16-tiden og alle nødetatene dro til stedet, inkludert brannvesenet fra Farsund.

– Vi fikk ut personen i bilen bak og fikk denne inn i ambulansen, opplyser innsatsleder Karl Reinertsen i Brannvesenet Sør.

Ifølge en kvinne i bilen som ble påkjørt, stoppet de opp for å vente på en bilen foran som sto stille og blinket for å komme over veien og inn mot Årikstadmyra. Mens de ventet kom den tredje bilen bakfra og kjørte inn i baken på nummer to. Det ble mest materielle skader på den bakerste bilen. Den havnet selv i grøfta etter kollisjonen.

Ti på fem tvitret politiet om at det er noen trafikale utfordringer på stedet da trafikken ble dirigert gjennom ett åpent kjørefelt. Ikke lenge etter kom bilberger til stedet og fikk fjernet den påkjørte bilen som fortsatt sto i kjørebanen. Etter fjerningen er begge feltene igjen åpne for vanlig ferdsel.