Avventer kontraktsignering

  • Olav Hoel
Denne artikkelen er over ett år gammel

Lyngdal Idrettslag har fått tilbud om å overta områder rundt Lyngdal stadion for en krone og har mottatt forslag til kjøpekontrakt for signatur. Denne ønsker de nå å vente med å signere.

– I etterkant av vår henvendelse om overtakelse av disse områdene har vi blitt oppmerksom på gjentatte steinsprang i skjæringen sør for Fibo-banen mot kommunens friområde i Hamran. Denne skjæringen står på kommunens eiendom. Vi har derfor ikke signert på nevnte kjøpekontrakt i påvente av nærmere avklaring om ansvarsforhold, skriver daglig leder Roger Abusland i en e-post til Lyngdal kommune.

Som et første sikringstiltak har idrettslaget sørget for skilting og avsperring av det aktuelle området, og informert om rasfaren på deres Facebook-side. 6. juni foretok også Fjellsikring Sør AS en befaring på stedet, og vil ifølge Abusland komme tilbake med forslag til anbefalte tiltak.

– Vi vil oversende rapporten fra Fjellsikring Sør AS til kommunen som grunneier når den foreligger. Vi avventer signering av kjøpekontrakt til vi har hatt møte med kommunen og avklaring av ansvarsforholdene, skriver Abusland.

Les hele saken med abonnement