– Vi ønsker informasjon fra publikum som kan ha sett jenta. Vi vet ikke hvor hun kan være. Hun skal ha forlatt boligen mellom klokken 07.30 og 08.30 i dag, sier operasjonsleder Knut Odde til Lister24 ved 21.15-tiden.

Vi vet ikke hvor hun kan være.

Ifølge politiet skal jenta ha mørk, nesten svart halvlangt hår. Hun er sannsynligvis kledd i grønn bomberjakke, grå joggebukser og grå sko. Videre har hun ei skinne på det ene benet.

– Hun skal være slank og er ca 160 cm høy, heter det fra operasjonsleder i Agder-politiet via Twitter klokken 20.45 mandag kveld.

– Ring politiet på 02800 om du kan ha sett henne, er anmodningen.

Ingen utvikling

Operasjonsleder Audun Eide sier mandag morgen til Lister24 at det ikke er noe i løpet av natten som har brakt arbeidet fremover.

– I løpet av morgenen vil vi ta en vurdering på videre drift, sier han.

Avventer søk

Klokken 10.20 sier operasjonsleder Øyvind Hægeland at saken vil håndteres av lokalt politi i Farsund. Den savnede jenta er hjemmehørende ved en institusjon på Mosvold i Farsund. Hægeland opplyser at politiet ikke vil iverksette søk før de får mer informasjon om hvor jenta sist ble sett. Politiet vil gå ut med en mer detaljert etterlysning for å få tips i saken.