Leserinnlegg

Viser til Lister24 i lørdagsavisen, der Melinda Kvinlaug er sjokkert over at imamer lærer korrekt etter Koranen.

En slik holdning er det samme som om man skulle nekte prester å lære etter Bibelen. Problemet med tankene til Melinda Kvinlaug og hennes likesinnede, er at man elsker «noe» før man har undersøkt hva man egentlig elsker. Når imamene i norske moskeer lærer at de skal arbeide for å innføre sharia-lovene i Norge, så betyr dette ifølge Koranen, at alle nordmenn som ikke vil bøye seg under islam, skal drepes når islam overtar kontrollen av Norge.

Melinda, du må våkne opp fra den islamske løgnrusen og bekjenne fakta om hva islam egentlig er. All sympati og støtte til palestinerne og deres krav, er i virkeligheten en støtte til IS, og støtte til IS er forbudt etter norsk lov.

Islam er i realiteten også forbudt i Norge. Dette fordi sharialovene ikke kan iverksettes før grunnloven er fjernet. Fjerner man grunnloven er staten Norge i prinsippet oppløst. Derfor bør alle som elsker og støtter islam vært fratatt stemmeretten. Det får da være måte på idioti og naivitet fra norske borgere.

Det eksisterer ikke noen form for snill islam. Islam er motstander av både demokrati og frihet og har bevist dette over hele verden de siste 1400 årene som Islam har eksistert.

Jan Skoland