- Den tekniske løsningen for innsending av gratulasjoner, meldinger om fødsler, forlovelse og bryllup har ikke fungert optimalt i lengre tid. Årsaken er at det er et opplegg som ble tatt i bruk mens vi var en del av Schibsted-konsernet. Løsningen ble på et tidspunkt utdatert og dermed ikke vedlikeholdt av leverandøren. Det førte også til at visningen av gratulasjoner og hilsener på nett ble tatt bort. Derfor er vi glad for at vi nå har fått en ny løsning opp å stå, sier ansvarlig redaktør i mediehuset Lister, Svein Morten Havaas.

Det er Polaris Media som har utviklet løsningen som allerede er tatt i bruk på Lister24, og i en rekke andre aviser i konsernet. Opplegget er enkelt. Er man digital bruker på Lister24, kan man enkelt bestille både gratulasjoner og de andre kunngjøringene på den nye, digitale løsningen. Det man legger inn vil da bli publisert i en egen karusell på Lister24, samt i ønsket papirutgave.

- I gamle dager var gratulasjonene noe kundene måtte betale for. Det har vært gratis med den løsningen som nå er utdatert, men med den nye tekniske løsningen innfører vi brukerbetaling igjen på alle disse kunngjøringene. Prisen er 100 kroner.  Da får man publisering både på nett og i papir, sier redaktøren.

Løsningen for å legge inn bilde og tekst fungerer både på mobil, nettbrett og PC eller Mac.

- Vi ser fram til å få en velfungerende løsning. Og ikke minst til å vise frem alle gratulasjoner, nyfødte, nyforlovede og nygifte på Lister24 igjen, avslutter Svein Morten Havaas.