Slik beskrives punkrock-bandet Oslo Ess i en pressemelding fra Norway Rock.

Gjengen bak festivalen i Kvinesdal er godt fornøyde med å ha hanket inn bandet, som nylig ga ut sin femte plate; «Frie Radikaler» og som er ivrige ute på veiene. Bandet har vært i distriktet før, og blant annet spilt på Harvest Bar under Norway Rock Uprising Part 1 2014.

Oslo Ess kommer inn på tampen mot festivalen som erstatter for amerikanske In This Moment, som kansellerte delers av sin Europa-turne for kort tid siden - blant annet delen der de skulle ha spilt på Norway Rock.

Vi kan glede oss til en eksplosiv opptreden når Oslo Ess spiller opp til dans lørdag 7. juli på hovedscenen før legendene i Status Quo entrer scenen

– Vi veldig stolte at bandet besøker oss i Kvinesdal. Oslo Ess er et av de mest spillende i landet, og kan vise til ikke mindre enn 210 konserter på bare 1 år i 2012. Bandet fra Oslo er godt kjent for sine energiske konserter med rampete rock. Oslo Ess kan vise til Spellemannspris-nominasjon og to førsteplasser på VG-lista. Vi kan glede oss til en eksplosiv opptreden når Oslo Ess spiller opp til dans lørdag 7. juli på hovedscenen før legendene i Status Quo entrer scenen, heter det i pressemeldingen.

Her opplyses det også at det hittil er solgt mer billetter i år enn på samme tid i fjor.

– Bobil/buss campen er allerede utsolgt, så det jobbes nå med alternative plass løsninger slik at alle kan få mulighet til å campe slik man ønsker.