Bilen hans, en BMW, som sto parkert ved Feda terminal var blitt utsatt for skadeverk.

– Jeg har ikke taksert skadene, men jeg vil tippe det fort vil koste 30.000 kroner å reparere bilen, sukker 20-åringen.

Bilen sto parkert tre dager ved bussterminalen på Feda, like under Fedafjorden bru mens han var i Danmark i påsken. Haugland, som bor i Kvinesdal, vet at skadeverket fant sted natt til søndag.

– En kamerat av meg så bilen på lørdagen. Da var den helt fin. Da jeg kom tilbake på søndagen var den ødelagt. Det er til å bli kvalm av. Jeg hadde aldri trodd at folk ville finne på noe sånt, sier Sondre Samuel Haugland til Kvinesdal24.

Ødelagt speil. Foto: Privat

Det er en stor bulk på begge dørene foran på bilen. I tillegg er det blitt sparket i frontfangeren. Vandalene har også ødelagt et speil, samt prøvd å knuse vinduene.

– Det er utrolig respektløst at ikke folk kan la en parkert bil stå i fred, sier 20-åringen, som har anmeldt skadeverket til politiet.

Politiet har undersøkt bilen, og skal ha gjort funn av fingeravtrykk. Også en røyk er blitt beslaglagt som teknisk bevis.

– Jeg håper at noen kan gi meg eller politiet tips om hvem som har gjort dette, sier Haugland, som er lite lysten til å betale reparasjon av skadene selv.

Bulk på flere dører. Foto: Privat
Hærverket skal ha skjedd natt til søndag. Foto: Privat