– Jeg er kjempeglad og gleder meg masse til å ta fatt på oppgaven. Jeg skal faktisk tilbake til reiselivet og synes det er stas, sier Ann Helen Erichsen til Kvinesdal24.

Den nyansatte prosjektlederen synes det skal bli gøy å komme i gang med et konkret arbeid og oppgaver innenfor én destinasjon.

– De har gjort et godt forarbeid der oppe, ikke minst min forgjenger Marianne Haugland som har ledet prosjektet i tre år. Mye ligger til rette og mange positive samarbeidspartnere, sier Erichsen.

– God kjennskap

– Vi har vektlagt Erichsen sin erfaring med drift og utvikling, hennes erfaring med prosjektledelse, det at hun har god erfaring med markedsføring og produktutvikling innen opplevelsesnæringen, samt at hun har god kjennskap og nettverk innen opplevelsesnæringen i regionen og i landsdelen, uttaler næringssjef i Kvinesdal, Liv Øyulvstad, i en pressemelding.

Som prosjektleder for «Destinasjon Knaben» får Erichsen ansvar for å videreutvikle Knaben som destinasjon. Det innebærer ansvar for salg, markedsføring og merkevarebygging. Og videre for utvikling av bedriftsnettverk og kompetanseheving, samt deltakelse i kommersiell utvikling av Knaben Leirskole.

Ann Helen Erichsen blir den nye prosjektlederen på Knaben. Foto: Svein Morten Havaas

Lang erfaring

Erichsen har lang erfaring fra opplevelsesindustrien, og er kjent fra både arbeidet i Farsund og Lyngdal.

– Hun er nok mest kjent fra sin stilling som turistsjef i Farsund kommune hvor hun var i nærmere seks år. Hun har også vært prosjektleder i Farsund 365 for «Det amerikanske Lista», Kaper Farsund, kommunikasjon og nettsider, lyder det i pressemeldingen.

I Lyngdal har hun jobbet som kulturkonsulent og som Lyngdals første kinosjef. Hun har også arbeidet som kinosjef i Lillestrøm og som konsulent ved Agder Kunstnersenter.

– Hun kommer nå fra stillingen som pøbeloppfølger i Pøbelprosjektet. Av utdanning har Erichsen en cand.mag. grad fra Universitet i Tromsø. Hun har studerte kunst- og kulturforvaltning ved Høgskolen i Rogaland, ledelse og drift av kino ved Høgskolen i Vestfold, samt studert reiseliv og opplevelsesøkonomi ved BI.

Erichsen starter i stillingen den 21. november.