Den savnede kvinnen ble sist sett rundt klokken 09.00 i området Alleen/Lyngdal legesenter, opplyser politiet på Twitter.

Politimannskap og frivillige har lett etter kvinnen i hele formiddag. Politiet ønsker informasjon fra publikum om de har gjort observasjoner av den savnede, og går derfor ut med signalement på henne.

– Beskrivelse av savnede: Ca.160 cm høy, i slutten av 50 årene, lite hår, iført brun lue, lang brun boblekåpe og grå joggebukse, skriver politiets operasjonsleder Eivind Formo på Twitter.

Videointervju med politiets innsatsleder, Geir Ljungqvist:

Til Lister24 opplyser han at flere politipatruljer deltar i leteaksjonen. Også politiets hundepatrulje er sendt ut. Politiet suppleres av mannskap fra Røde Kors og Norske Redningshunder.

– Vi trenger nå hjelp av Lyngdals befolkning for å finne den savnede. Vi oppfordrer alle til å sjekke hager, garasjer og boder. Alle observasjoner bes meldes straks til oss i politiet, sier operasjonsleder Formo.

Politiet leter med flere mannskaper etter en savnet kvinne i Lyngdal. I formiddag stod en politibil blant annet parkert ved Unu X-stasjonen i Handelsparken. Foto: Lister24-tipser

Han understreker at det ikke er mistanke om noe straffbart eller kriminelt i forbindelse med denne saken.

– Vi benytter oss av dagslyset. Vi håper derfor at folk i Lyngdal er årvåkne og følger med. Og det er kjempeviktig at vi får beskjed om eventuelle observasjoner, men også andre tips, sier Eivind Formo.

Politiets innsatsleder på stedet, Geir Ljungqvist opplyser at det letes i sentrumsområdet.

– Kvinnen har vært savnet siden i 09-tiden tirsdag. Vi begynte å lete ved 10.30-tiden, opplyser Ljungqvist.

Ved 14.30-tiden leter om lag 20 personer fra politiet etter den savnede kvinnen. Det er tatt i bruk hund i søket. Røde Kors vil etter hvert også bistå med mannskaper.