Det skriver kommunen selv på sine hjemmesider torsdag.

Flere av innbyggerne har vært uten strøm siden 2. januar, og Glitre Nett har varslet at de ikke kan love at alle får strømmen tilbake torsdag.

– Vi har satt store ressurser inn på dette, og vi håper og jobber for at folk som er strømløse skal få strømmen tilbake i løpet av torsdagen, sier pressevakt i Glitre Nett, Audun Brekke Sandhaug til Lister24.

Lyngdal kommune er den kommunen i Agder som de siste dagene har vært hardest rammet av strømbrudd. Selv om uværet, med nedbør og vind nå ser ut til å være over, er det meldt ned mot 11-12 minusgrader de kommende dagene.

– Er du bosatt i et av områdene som er rammet av langvarig strømbrudd, og har kritiske behov for assistanse av noe slag , kan du på dagtid ringe Lyngdal kommune på telefon 38 33 40 00. Dette nummeret er betjent fram til kl 15 på hverdager. Etter klokken 15 kan du kontakte kommunens vakttelefon på 945 06 086. Det kan eksempelvis være kritiske behov knyttet til fyring, vannforsyning, mat eller medisiner, opplyser kommunen.

Kommunen følger opp kommunale tjenestemottakere i områdene uten strøm. Samtidig oppfordres beboere i de berørte områdene om å se til sine naboer og hjelpe hvis de har mulighet.