— Grunnen til at jeg ikke ønsker å si noe om det, er at det vil kunne være aktuelt å avhøre andre i saken. Av hensynet til den videre etterforskning og min klient, er det viktig at de andre ikke kjenner noen detaljer fra hans forklaring, sier Torstrup.

Advokaten holdt ellers kortene særdeles tett til brystet da han møtte pressen, en time etter at politiet hadde avholdt sin pressekonferanse torsdag.

— Det er vår klients interesse at minst mulig informasjon kommer ut, forklarer advokaten.

36-åringen skal ha sittet i avhør onsdag. Han sitter i arresten på politihuset i Stavanger, og vil seinere bli overført til fengsel. Fredag skal han fremstilles for varetektsfengsling.

— Vi har ikke tatt stilling til hvordan vi stiller oss til dette spørsmålet, sier Torstrup.

Han forteller at det ikke er berammet avhør i saken i dag, og han tviler på at det blir gjort nye avhør før etter fengslingsmøtet fredag.

— Men han samarbeider godt med politiet, og er villig til å la seg avhøre og svare på de spørsmål som blir stilt, forteller han.

På politiets pressekonferanse kom det fram at 36-åringen fra Lyngdal kjente Tina Jørgensen fra før. Torstrup ville imidlertid ikke si noe mer om lyngdølens relasjon til henne, eller hans relasjon til Stavanger-området.

— Jeg kan bekrefte at de to har kjent hverandre, men vil ikke si noe mer enn det politiet har sagt, sier Torstrup.