– Da er det blitt den tiden på året at en av Sørlandets lengstlevende kulturpriser skal deles ut. Kvinesdal kommunes kulturpris ble første gang utdelt allerede i 198i, opplyser kultursjef Jan Schou i Kvinesdal kommune.

I fjor gikk kulturprisen til rølpebandet Luxus Leverpostei, hvem som får den gjeve utmerkelsen i år avsløres under den årvisse kulturkvelden i Kvinesdal, som arrangeres i kveld.

foto
Kultursjef Jan Schou i Kvinesdal kommune. Foto: Olav Hoel

I tillegg avsløres hvem som får den høythengende bygningsvernprisen, samt hvem som får kulturstipendet og andre stipend.

Årets utgave av kulturkvelden blir naturligvis ikke som den pleier, det sørger korona og nødvendige smittevernhensyn for. Mens det vanlig er å fylle salen i kulturhuset med forventningsfulle mennesker, blir årets utgave av den digitale sorten.

Hele arrangementet sendes direkte fra Kvinesdal kulturhus via streamen øverst i denne saken.

foto
Denne duoen skal underholde under arrangementet. Foto: Pressefoto

– Vi har engasjert komikerne «Mugge & Bugge» alias Torolf Ingebretsen og Leif-Arild Steen. I tillegg blir det flott musikk av den nye spennende folkemusikkgruppen «Feda Trio» med Torhild Larsen Nygård (sang), Ådne Svalastog (tangenter) og Carl Petter Opsahl (klarinett), opplyser kultursjefen.

Nevnte trio ga forresten også ut sin aller første plate fredag.

foto
Feda Trio spiller under kulturkvelden. Foto: Pressefoto