«Heldigvis får vi tilbakemeldinger fra flere hold. At dette er skammelig»

På Lister 24 (9.11.2019) leser vi at de 17 medlemmene av Revygjengen vår, leverer igjen! Det er satt opp åtte forestillinger på Farsund kino, der; «det er flere som får passet påskrevet i løpet av de to timene revyen varer, men det gjøres med humor og ikke «ekkelhet».»

Nå vet ikke vi hvordan andre foreldre ville reagert om drømmene, ambisjonene og tilhørigheten til barnet ditt skulle bli fremstilt med kun et mål for kvelden, å skape latter! Heldigvis får vi tilbakemeldinger fra flere hold. At dette er skammelig; la Spind IF sitt årsmøte vedtak gå ut over jentene våre. Men vi hører også ytringer om at jentene som er født i 2004 må tåle såpass … JAVEL… mulig det? Revygjengen kan «skjule» seg bak eventyrsjangeren, der revynummeret er myntet på fantasi. Ikke vet vi hva motargumentene vil bli, men NÅ ER DET NOK!

Vi foreldre til jentene i Spind IF, ser ikke humoren i revynummer 15 «et eventyr» der Lister 24 har trykket bildet av en mann med oppknept skjorte og følgende undertekst «Steffen Malmo henter frem en av figurene fra forrige revy, en ganske lidenskapelig type», som leser eventyr om jentehåndballen til Spind IF sitt j-15 lag, basert på unødvendig faktafeil!

Vi foreldre, sammen med våre barn i Spind IF hadde lyst til å få til et lagsamarbeid med FIL, i dag FLIK. Vi foreldre vet det var dialog med FIL sin håndballformann om nettopp et slikt samarbeid.

MØTEPLIKT, vi ble kalt inn til obligatorisk foreldremøte fredag 12. 4. 2019 klokka 17:30 i klasserom 203 på Eilert Sundt, med påfølgende spillermøte for alle håndballspillerne i Spind IF j14 klokka 18:30, sammen med foreldre. På møtet ble det satt opp tre alternativer fra trenerteamet til Spind IF-04 for sesongen 2019/2020: Spind IF, Lagsamarbeid med FIL, i dag FLIK eller fristille alle jentene fra Spind IF, opp til hver enkelt hvilke klubb de ville tilslutte seg i Sone 3.

De ni jentene til Spind IF var veldig positive til et lagsamarbeid med FIL, i dag FLIK. Det samme var vi foreldre som var til stede under spillermøtet.

HASTEMØTE, tirsdag 16.4.2019 blir vi foreldre igjen innkalt av trenerteamet. Kontrabeskjeden er et faktum! Dialogen om et lagsamarbeid med FIL, i dag FLIK, har endret seg til et NEI i løpet av helgen, da håndballformann i FIL kunne fortelle at den nye storklubben som i dag er FLIK, ikke skulle samarbeide med noen.
Dette ble tatt opp med daglig leder i FIL, i dag daglig leder i FLIK, samme dag. Han avkreftet at det ikke var slik det skulle være i den nye storklubben FLIK, de skulle legge til rette for samarbeid. Men når det kom til nettopp dette lagsamarbeidet var spillerne og foreldrene i FIL, i dag FLIK fornøyd med slik de hadde det, så derfor fikk Spind et NEI.

Aktivitet og tilfreds ungdom i kommunene vår er noe vi skal la gro og spire i fred. Så vi foreldre og jentene i Spind respekterte FIL, i dag FLIK sitt nei til et lagsamarbeid med Spind sesongen 2019/2020.

Trenerteamet til våre jenter i Spind IF jobbet iherdig etter at FIL og daglig leder i FLIK bar bud om at det ikke var ønskelig med et lagsamarbeid mellom Spind/ FLIK sesongen 2019/ 2020. Slik gikk det til at Spind IF j 15 inngikk et lagsamarbeid med Spangreid/ Giv-Akt om et Regionslag denne håndballsesongen, til stor glede for oss foreldre og våre jenter.

Nancy Kvinlaug

på vegne av foreldre i Spind IF j15

Les hele saken med abonnement