4 .februar 2016 møtte jeg for første gang i kommunestyret. Jeg var valgt som vara til gruppa fra Sp ved valget høsten 2015. Husker godt hvor lang og bred trappa opp til kommunestyresalen syntes å være..

Det første som møtte meg oppe i forværelset var en masse folk. Alle sto i grupper og snakket. I mine øyne så alle veldig rutinerte, kloke og verdensvante ut...Ingen god følelse.

Så sto han der, Siggen Abusland fra Frp. Han var opptatt i samtale med kollegaer, men da han så meg stå der, kom han bort og utbrøt : «Så godt å se deg, Elin!»

Hva disse få ordene gjorde, glemmer jeg aldri

Hva disse få ordene gjorde, glemmer jeg aldri. Jeg var sett av noen. Dette gjorde at selvtilliten steg flere hakk og resten av kvelden gikk veldig greit.

Forøvrig ble dette det siste møtet for «Siggen». Han gikk bort samme natt. Så til dere som har opp til flere år bak dere i kommunestyret: Se de nye som kommer opp trappa for første gang. Husk på den dagen det var deg.

Fire år som vara og fire år som fast medlem har vært ei flott tid, med bare fine mennesker. Takk for åtte fine år. Lykke til alle 29.

Hilsen

Elin Kvelland