«Da sitter familier og ser på nyheter, og så ruller det samleiescener og rå sex over skjermen»

NRK fornekter seg ikke. Sex sendes nå på TV ikke kun sent på kvelden, men i beste sendetid. Da sitter familier og ser på nyheter, og så ruller det samleiescener og rå sex over skjermen. Tut og kjør – det er NRK som «reklamerer» for sin egen nye TV- serie.

Her spares det ikke på noe. Må få opp seertallene for «Exit» uansett hvor grov «omtalen» blir! Pyttsann om man bretter ut prostitusjon, kokain og uansvarlighet i stor stil.

Og det hele to ganger på Dagsrevyen den siste tiden. Det er høstferie hos oss. Og da har folk gjerne litt ekstra tid til å se på TV sammen som familie og kanskje spise en god pizza.

Jeg synes det er helt unødvendig å sende slike klipp i Dagsrevyen. Vi blir jo tvunget til å se dette – vi som intetanende sitter og venter på værmeldingen. Jeg er flau på NRKs vegne! Hvordan kan man utøve så dårlig dømmekraft?

Ringte inn til statskanalen og understreket at det sikkert var mange barn og ungdom som så på dette. Jeg fikk beskjed om at det var foreldrenes ansvar hva barn så på TV. Slik ansvarsfraskrivelse må vi ikke akseptere! Jeg vil oppfordre folk til å reagere. Ring inn til NRK og klag på telefon nummer 23047000. Dette søppelet kan vi være foruten.

Turid Qvale

Les hele saken med abonnement