Alle partier ønsker en god skole, en god eldreomsorg og legge til rette for næring osv. I et kommunevalg er det små nyanser og det kan være vanskelig å se de store forskjellene. Vi i KrF har de siste årene hatt konkrete valgløfter som kanskje kan se ut som små tiltak for et bedre samfunn. Men det er tiltak som treffer de som trenger det på en meget bra måte. Vi sørget for å få BUA opp å gå. Vi bidro med oppstartsmidler til Game of Lister slik at de kom i gang. Begge disse tiltakene er blitt så gode fordi det er flinke folk og ildsjeler som står bak. Vi er helt avhengig av frivillige i samfunnet. Og da må vi som politikere legge til rette for det. Begge tiltakene treffer de som trenger det. Vi satte også i gang tiltaket spisevenn. De som får middag fra det kommunale kjøkkenet kan en dag i uken få en ekstra porsjon slik at de kan invitere noen på middag. Et supert tiltak for å forebygge ensomhet. Vi evner å være kreative og se de gode initiativene.

En annen viktig sak for oss denne gangen er Borhaug barnehage

Nå ønsker vi å innføre fritidskortet i Farsund kommune. Det vil si at barn og unge mellom 6 og 18 år kan delta gratis på fritidsaktiviteter. Kommunen dekker kontingenten. Det vil sørge for at alle skal kunne delta i fritidsaktiviteter uansett familiens økonomi. Farsund kommune har et utrolig bredt tilbud av fritidsaktiviteter. Alt fra svømming og karate til fotball og bridge. Barn og unge trenger å møtes og være sammen fysisk. Vi ønsker derfor også mer åpent i Alcoahallen slik at barn og unge kan bruke hallen mer. Og så ønsker vi enda flere aktiviteter i Alcoaparken.

En annen viktig sak for oss denne gangen er Borhaug barnehage. Vi ønsker å bygge ut barnehagen på Borhaug. Det er for få plasser til de som bor der. Og for at Borhaug skal være en attraktiv plass og bo er det viktig at det er nok barnehageplasser der.

Farsund KrF er den yngste lista. Vi er stolte av laget vårt. Vi har erfarne politikere og noen helt nye på lista vår. I et lokalvalg er det viktig med gode folk som befolkningen kjenner og stoler på. Våre kandidater har vist gjennom mange år at de ønsker å bidra til en god kommune og vokse opp i, leve i og bli gammel i. Våre kandidater har vært svært aktive i frivillig arbeid. Det være seg idrett, kultur, menighetsarbeid og styreverv på mange områder. Vi er et parti som kan styre trygt økonomisk. Har du ikke stemt KrF før så kanskje er det det du bør gjøre denne gangen. Da kan vi kanskje innta ordførervervet etter å ha hatt varaordførervervet i 22 av de siste 24 årene. Det er på tide å slippe til Farsund KrF bak rattet! Håper du stemmer KrF i år! Godt valg!

Jostein Alvestad Kydland, ordførerkandidat for Farsund KrF.