Nå må det bli slutt

Nå må det bli slutt på at Norske EØS-milliarder finansierer utenlandske kriminelle.

Visste du at Norske skattepenger gjennom EØS-avtalen går til å finansiere et system som i utøvende og praktisk politikk - gir kriminelle EU og EØS-borgere, fri adgang til Norge?

Da sier det seg selv at EØS og Schengen-avtalene må sies opp - da disse avtalene fratar Norge som en selvstendig og fri nasjon å bestemme over hvem og hvilke mennesker, som kan få komme til Norge.

Det er derfor etter min mening helt utrolig at EØS-forkjemperene på stortinget i Ap, Høyre, Frp, KrF og Venstre, enda ikke forstår alvoret i dette.

Min løsning på dette er selvsagt at Norge snarest mulig må si opp EØS- og Schengen-avtalen - og heller få på plass frihandelsavtaler som vil være til gavn for Norge og norske folk - der norsk lovgivning vedtatt av Stortinget skal bestemme.

Demokratene kan ikke lengre godta at det norske folk skal la seg diktere av «EU-pampene» i Brussel. Derfor må EØS-avtalen sammen med Schengen- og Acer-avtalene snarest sies opp. Viste du forresten: At EØS-avtalen kan sies opp med ett års varsel?

Å si opp disse håpløse «husmannskontraktene» vil selvsagt bli en av de første viktige forslagene som Demokratene vil fremme - når jeg med velgerenes hjelp i september 2021, forhåpentligvis - gjør comback på Stortinget igjen.

Vidar Kleppe,

Tidligere stortingsrepresentant

og politisk nestleder i Demokratene

Les hele saken med abonnement