225.250.345 hjertens takk!

Du har vært med på å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

Med din hjelp vil mer enn 400.000 kvinner få muligheten til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

Det koster 275 kroner for en kvinne til å bli med i en Spare- og lånegruppe. Resultatet av TV-aksjonen vil bety enormt mye for hver eneste en av kvinnene som får muligheten.

Dette er den mest effektive metoden for å bekjempe fattigdom.

For en folkeopplysningskampanje det ble! For en innsamlingsaksjon det ble. Hele Norge åpnet både hjerter og lommebøker. Vi er så takknemlig og rørt.

I skrivende stund har TV-aksjonen samlet inn 225.250.345 kroner til CAREs arbeid for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

Av 18 fylker kom Aust-Agder på 3. plass og Vest-Agder på 11. plass. Endelig resultat foreligger i desember.

Det er vanskelig å sette ord på gleden og takknemligheten vi føler nå.

TUSEN HJERTELIG TAKK til alle bøssebærerne, store & små, sjåførene, teamene på oppmøtestedene, kommunekomiteene, ordførerne, næringsliv, barnehager, skoler, ulike tros- og livssyn, bakeriene, restaurantene, frisørene, kinoene, mediene, fylkesaksjonskomiteene, foreningene, lagene, organisasjonene, fotball- og håndball-lagene, dere som lånte oss lokaler, kake- og bolle-bakerne, saft-selgerne, arrangement-arrangørene, auksjons- og lotteri-arrangørene og mange mange flere frivillige.

HJERTENS TAKK til deg som tok vel imot bøssebærerne, ga penger på bøssa eller vippset, til dere som heiet på elever i fbm skolearrangement, til dere som sa ja på vegne av din bedrift, forening, lag, organisasjon eller klubb til å bidra!

TV-aksjonen er en fantastisk tradisjon og verdi i vårt norske samfunn. Vi har arvet den og vi ønsker å bringe den videre til neste generasjon.

Alle er med! Ryggraden er Kongehuset, Storting, Fylkesmannen og Ordføreren.

Men uten hver eneste en især som blir med i aksjonen blir det ikke den TV-aksjonen det blir hvert år – en aksjon av gangen.

Nå er det hennes tur! Tusen takk!

TV-aksjonen Agder ved

Fylkesmann og leder av Fylkesaksjonskomiteen, Stein A. Ytterdahl,

TV-aksjonen Agder Tone Pernille Sivertsen og Anita Mørland

Les hele saken med abonnement