I mange år var det Mary Hellestøl som hadde regien og ansvaret for Bedehusbasaren. Nå er det Asbjørn Grøtteland som er blitt basargeneral for det som gir et betydelig bidrag til Huset.

– Noen har regnet ut at det er samlet inn nærmere en million kroner gjennom disse basarene, sier Anders Mathias Larsen, som viser til at Grøtteland har med seg Marit Frestad og Bjørg Tesaker, samt mange gode givere og medarbeidere.

Ifølge arrangørene mangler det ikke på gevinster. Også i år har Sverre Klungland laget ei flott vugge, mens andre har laget hagebenk og hagestol. Noen har produsert grønnsaker for en hel trillebår. En giver fra Kvinesdal har bidratt med kasser av flott gevinster. Her blir det åresalg og lodd på bøker. En bedehustradisjon som nå vekker oppsikt i mange leire. Og mange har bakt og sørger for kaker til kaffen.

Åse Paulsen Skiftun holder andakten på fredagens basar. Og så kommer «Fyrlyset», en sanggruppe fra Lindesnes som vil glede forsamlingen med sitt gode bidrag.

– Det blir en flott kveld med gratis kaffe og kaker i kjent stil. Og vi håper å treffe folk fra hele Lister. Det er ingen grunn til å sitte hjemme på fredag, når dette er alternativet, mener Anders Mathias Larsen på vegne av arrangørene.