Oline Meland (17) sang, mens storebror Karl Arthur (21) spilte gitar og John Olav Nøkland (19) spilte trommer.

TV2

Oline (17) gikk videre i Norske Talenter

Norske Talenter-dommerne lot seg imponere av Oline Meland (17) fra Eiken.

Publisert: Publisert:
 • Tom Arild Støle
Denne artikkelen er over fire år gammel

Men det kristne budskapet hun og storebror Karl Arthur Meland (21) på gitar og John Olav Nøkland (19) på trommer serverte, ble litt i meste laget for dem.

— Vi var litt forberedt på akkurat det, innrømmer Oline Meland.

Likevel sendte dommerne i TV2s talentkonkurranse, skuespiller og artist Mia Gundersen, skuespiller og komiker Linn Skåber, danser Suleman Malik og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbø trioen fra Eiken videre til neste runde.

Her kan du se hele opptredenen til eikdølene.

— Det var utrolig moro å være med. Det var bare en spontan idé vi fikk, så vi meldte oss på og dro på audition i Stavanger. Det var vel i mai en gang at dette ble spilt inn, forteller 17-åringen.

Sangen som hun fremførte hadde hun skrevet sammen med broren Karl Arthur. Den het «Alt makter jeg i han som gjør meg sterk», og handler om deres kristne tro og det Jesus har gjort for mennesker. Auditionen ble lagt ut på TV2s nettsider, men ble aldri vist på TV.

— Vi deltok fordi vi er himla glad i å synge. Og så hadde vi lyst til å få fram et budskap. Sangen vi fremførte er veldig direkte, og tilbakemeldingene vi fikk fra dommerne var at budskapet ikke helt passet i konseptet, og at vi måtte ta et valg på om vi hadde lyst til å fortsette, eller gå over til mer vanlige sanger, sier Meland.

Følg oss på Facebook!

Samtidig fikk hun og hennes to kompanjonger skryt for fremførelsen.

— De elsket oppsettet vårt, og de digget at vi hadde et knøttlite trommesett og en gitar med. Samtidig fikk jeg skryt for å være god til å synge. Så det var selvsagt moro. Det var også utrolig interessant og lærerikt. Vi fikk virkelig prøvd oss utenfor komfortsonen, forteller 17-åringen.

Oline Meland røper at trioen også i andre runde, som ble spilt inn før sommerferien, opptrådte med en sang med et kristent budskap. Hvor vidt eikdølene går videre er ennå ikke kjent.

Publisert:

Flere artikler

 1. KULTUR

  Oline (17) sett av 37.000

 2. KULTUR

  Eikdøler ute av Norske Talenter

 3. KULTUR

  Justified har gitt ut sin alle første plate: - Veldig fornøyd

 4. NYHETER

  Danset seg videre til fylkesmønstringen

 5. NYHETER

  Kom videre i Idol

 6. KULTUR

  Stort sang- og musikkmøte