Lokale og kjente musikere har nå knyttet til seg to nye inspirerende kunstnere. Fredag 13. oktober spiller de opp sammen på Rederiet i Farsund.

De lokale musikerne er, Sigurd Olsen på trompet, Arne Marthinsen på tangenter, Kjell Håkon Aalvik på trommer og Alf Hagen på bass. De skulle ikke trenge noen ytterligere presentasjon.

De to nye inspirerende kunstnerne er Knut Stoveland på gitar og Charlotte Gundersen med sang.

Knut Stoveland er en dedikert gitarist fra Kristiansand. Han er musikalsk inspirert av utøvere som Staffan William-Olsson og Django Reinhardt. Hvert år i juni, reiser Knut til Frankrike for å delta på Djangofestivalen, en festival som oser av sigøynerjazz.

– Knut elsker smektende vakre akkordrekker og fine sololinjer. Med sin inspirasjon, har han kommet med forslag til flere av låtene bandet har på programmet, så som, «Kindred Spirits» og «Seemingly Unaffected», lyder det i en pressemelding.

– Mange gitarister har med seg bokser og utstyr for «trillioner» på scenen. Knut trenger bare en gitar, en forsterker og en ledning mellom dem. Det er alt som skal til for at Knut tryller frem de vakreste toner, heter det videre.

Charlotte Gundersen er fra Flekkefjord.

– Charlotte er en av de som bare har det. Hun har aldri tenkt på det. Hun har aldri vært bevisst på det. Hun har aldri søkt «fame and fortune». Men, på sett og vis, burde hun gjort det. Hun burde ha gjort det, fordi hun er en av disse gudbenådede talentene som vandrer anonymt blant oss og som bare har det. Charlotte har det, på en enkel måte, enkelt. Det eneste hun trenger å gjøre, og som hun gjør, er å åpne munnen og la det komme ut. Stemmens karakter, hennes rytmiske sans og hele hennes vesen gir, i sum, en fabelaktig formidlingsevne, lyder det i pressemeldingen.

Den musikalske «menyen» på Rederiet Hotell kommende fredag, blir, «GroovyMood».