Det hele skjer på Harvest Bar førstkommende lørdag, 16. desember.

I 1991 startet galskapen: Fire gutter fra Kvinesdal ville ta «tøyselåtene» de hadde laget på «etterpå-fest» ett steg videre. De ble oppdaget av lyngdølen Larry Bringsjord i plateselskapet MTG Production og resten er historie. Den første platen solgte nærmere 50.000 eksemplarer.

VG-lista, norgesturneer, Hollywood, Abbey Road, TV-opptreden og ikke minst åtte plateutgivelser - hvorav tre solgte til gullplater og en platina, er resultatet etter over 25 år i bransjen. Totalt har bandet solgt over 300.000 plater og 25.000 singler så langt.

Bandet består i dag av Per Tore Bjerge alias Bob Kåre (gitar og sang), Svein Åge Lervik alias Stålull (gitar og sang), Bøggwald Bacon (bass og sang), Gerhard Lister alias Gerry (keyboard) og Tommy Nomeland alias Bomull (trommer).

Jubileumsutgivelsen i anledning 20-årsjubileet i 2011 fikk den megetsigende tittelen «Promp og fis, men ingen Spellemannspris». Rølperockerne kan det med andre ord fortsatt. Stikkordet for lørdagens fest tyder også på det.

– Dette er en årlig tradisjon som har pågått i flere år. Vi regner med bra med folk. Også folk fra Farsund og Lyngdal pleier å ta turen, uttaler innehaver av Harvest Bar, Terje Galdal før lørdagens konsert.

Bandet selv mener de er blitt «litt» mer rocka og «litt» mindre vulgære de siste årene.

– En Luxus- konsert er for folk flest, men er du over 92 år og har problemer med å se humoren og ironien i det hele, bør du nok holde deg hjemme denne kvelden, heter det i et utsendt presseskriv.