Konseptet «Keep It Country» ser ut til å falle svært godt i smak hos det regionale konsertpublikum. De lokale countrynavnene nærmer seg tusen solgte billetter til konserten i Kristiansand kommende lørdag.

– Responsen fra publikum har vært helt eventyrlig. Vi selger billetter til hele Norge, og til og med noen til utlandet. Det er jo ekstremt motiverende for oss som har dradd dette i gang, uttaler Kim Roger Larsen, pianist og ett av medlemmene i bandet The Stage Men, som er initiativtakere for countryfesten, i en utsendt pressemelding.

Responsen fra publikum har vært helt eventyrlig.

Profilert gjestesolist

Så å si alle solistene i Konsertsalen i Kilden teater og konserthus 13. mai har sørlandsk tilhørighet, Erlend Gunstveit, Arthur Stulien, Big-B - aka Bjørn Vidar Amdal og Ann Kristin Eikeland. Det samme gjelder medlemmene i The Stage Men.

Men Larsen og hans kompanjonger har i denne utgaven av «Keep It Country» klart å dra ett stort ekstra ess opp fra ermet:

– Vi har klart å få med en av mine absolutte favorittvokalister, nemlig Rita Eriksen. Det kan hende at ikke alle forbinder henne først og fremst med countrymusikk, men det har blitt akkurat så bra som vi drømte om. Og jeg tror vil få seg en skikkelig herlig overraskelse når de hører henne på scenen i dette konseptet her i mai, sier Kim Roger Larsen.

Han forteller at litt av motivasjonen for å dra i gang «Keep it Country» var å løfte frem store countrytalenter fra regionen, som han mener fortjener ekstra oppmerksomhet.

– Jeg synes nivået på alle de involverte solistene er utrolig høyt. Dersom vi selger ut hovedscenen i Kilden, vil vi jo på mange måter lykkes med det vi har ønsket å få til: Å vise frem det beste vi har i regionen for et enda større publikum, sier Larsen.

I høst fylte konseptet «Keep it Country» kulturhuset i Arendal. Foto: Pressebilde

Turné

Larsen utelukker ikke konseptet kan bli en årlig greie, som kan varieres noe fra år til år. Men først skal gjengen som besøker Kilden 13. mai ut på turné.

– Vi gleder oss veldig til å reise rundt med denne gjengen. Men først er det konserten i Kilden som har vårt fulle fokus, sier pianist Kim Roger Larsen.

Han skal akkompagnere de populære countrysolistene sammen med Vidar Dale (steel-gitar), Christian A. Seneger (trommer/ kor), Kristian Vågsnes (bass/ kor) og Lasse Pleym (gitar).