– Her får vi stor-fint besøk av topp sangere og musikere som virkelig kan synge og fremføre sangene på en måte som blir en opplevelse tilhørerne sent vil glemme, sier Terje Kvinlog i Plusskonsert, som arrangerer søndagens konsert i samarbeid med Fjotland Indremisjon og Skjærgårdssang

Her får vi stor-fint besøk av topp sangere og musikere som virkelig kan synge og fremføre sangene på en måte som blir en opplevelse tilhørerne sent vil glemme.

JAN Thommassen i Southern Gospel Karmøy skriver følgende om den amerikanske gruppen på deres Facebook-side.

– Det er en ekte familiebegivenhet når The Browns entrer scenen med sin gospelmusikk. Det musikalske særpreget til Shelly (mor), Michaela (datter), Adam og Andrew (sønner), og ikke minst barnas fiolinspill, utstråler engasjement og gir en positiv musikkopplevelse til alle som hører dem. De formidler evangeliets mektige budskap gjennom ord, sang og musikk, noe som engasjerer publikum i alle aldre.

The Browns har turnert over hele USA siden gruppen begynte sin heltidstjeneste for femten år siden. De begynte på lokalt og statsnivå og har utvidet og vokst til en familiegruppe som turnerer på nasjonalt og internasjonalt nivå. I dag er de en anerkjent gruppe med nær tilknytning til Southern Gospel og Bill Gaither miljøet, men når også ut til et bredere og yngre publikum.

I ÅR mottok The Browns den prestisjefylte æren av å havne på topp 10-listen av årets blandede gruppe for fjerde år på rad.

– Denne æren fra fansen er veldig inspirerende og vi vet at vi har rørt deres hjerter på en eller annen måte, uttalte gruppen etter prisutdelingen.

Tidligere har The Browns blitt tildelt topp Horizon-konsernets pris i tre påfølgende år. Gruppen er nettopp ferdig med sitt nyeste opptak, «Aim Higher» med en StowTown Recording-artist, og Dove Award-vinnende produsent, Wayne Haun.

NÅR DE IKKE er på scenen eller på turne, er familien mye opptatt på sin gårdseiendom vest for LeMars, Iowa, som har tjent til å bli litt av et fristed for familien borte fra turnelivet.

Familien elsker livet på landet.

For å gjøre familien komplett er Shellys ektemann Keith sjefbussjåfør og lydtekniker.

The Browns har sunget på over 30 serier på Americana Theatre i Branson, MO, flere ganger på Dollywood Theme Park-stadier, og på over 10 Royal Carribean og Carnival Cruise.

– Denne prisbelønte familien vil inspirere deg med sin nære harmoni og sitt musikalske talent. Browns elsker hva de gjør, elsker hverandre og publikum som de synger for! skriver Thomassen i Southern Gospel Karmøy.

I LØPET AV kvelden på Kvinlog bedehus blir det anledning til å slå av en prat med sangerne og kjøpe CD-er de har med seg.

Kvelden avsluttes med kakebord og kaffe.

– Vi håper mange vil ta turen til Fjotland denne kvelden og oppleve ekte, amerikansk sørstatsgospel, sier Terje Kvinlog.