Oline Meland (17) ble av Mia Gundersen beskrevet som Norske Talenters aller beste popvokalist. Likevel gikk ikke trioen Trioline fra Eiken videre i konkurransen. Foto: TV2
Oline Meland (i midten), trommeslager John Olav Nøkland (19) og gitarist Karl Arthur Meland (21) fra Eiken gikk dessverre ikke videre i Norske Talenter. Foto: TV2

I fredagens sending i beste sendetid fikk seerne se Oline Meland (17) synge igjen akkompagnert av storebror Karl Arthur Meland (21) på gitar og John Olav Nøkland (19) på trommer.

Her kan du se trioens opptreden i opptak.

Nok en gang imponerte den 17 år gamle sangfuglen fra Eiken dommerpanelet bestående av Linn Skåber, Suleman Malik, Bjarne Brøndbo og Mia Gundersen. Spesielt sistnevnte var fra seg av begeistring over Melands sangprestasjon.

— Hun er den beste vokalisten i konkurransen innen popsjangeren, sa hun etter at Trioline hadde fremført sitt nummer i dommerutvelgelsen.

— Ja, men vi kan ikke bedømme henne isolert. De opptrer som et band og vi må vurdere de som det, sa Bjarne Brøndbo.

— Men dette er noe vi kan bygge ut, argumenterte Mia Gundersen.

Hun fikk ikke fullt gjennomslag. Da utvelgelsen kom og det ble gitt beskjed til deltakerne hvem som var videre til semifinalene og hvem som måtte reise hjem, var ikke Eiken-trioen blant de 54 utvalgte som skal i direktesendinger videre i høst.

Oline Meland og hennes kompanjonger fikk imidlertid sine minutter på TV i beste sendetid - i motsetning til i den innledende runden.

17-åringen ble blant annet intervjuet om tilbakemeldingene på auditionen der dommerne var tydelige på at sangen var for forkynnende og direkte.

Se Triolines audition-opptreden her.

I dommerutvelgelsen sang Oline Meland låten "Something in the water" av favorittcountryartisten sin Carrie Underwood.

— Det er litt mer innpakket denne gangen, men budskapet er det samme, påpekte hun smilende, før hun gikk på scenen og fremførte låten som blant annet inneholdt en passus med den klassiske teksten "Amazing grace" i en litt ny tonedrakt.