Det sier daglig leder ved Bryggerhuset, Geir Inge Sirnes, som i samarbeid med Kvinesdal idrettslag inviterer til det første, store arrangementet i Banken Arena i Kvinesdal - Bryggerhuset - Live.

– VI FORVENTER den ene slageren etter den andre. I planleggingsfasen vurderte vi hvilke artister vi skulle be. Vi visste at vi ville ha en kjempestor fest. Men hva slags fest ville vi ha? sier Sirnes, og utdyper:

– På lørdag kan vi by på Kira med band, som kommer med sin Roxette-hyllest. Dette er sanger som alle kan. I tillegg kommer Loveguns fra Sira og Moi kommer. Og de lager liv overalt der de er med sine 80- og 90-talls cover.

Trubadur Ingve Goggen Gottschalksen, best kjent som Goggen, skal også underholde.

Goggen synger alt fra Postman Pat til Bjørn Eidsvåg. Så det blir bra.

– Goggen synger alt fra Postman Pat til Bjørn Eidsvåg. Så det blir bra, smiler Sirnes.

Legendariske Suzi Quatro spiller opp i Banken Arena lørdag kveld. Foto: Tina Korhonen

UT FRA det foreløpige billettsalget kan arrangørene se at det er flest godt voksne som har sikret seg billetter. Nettopp dette tenkte arrangøren på da de valgte ut artistene til lørdagens konsert.

– Vi gleder oss til å få Suzi Quatro på scenen. Hun er en liten dame på 158 centimeter - med en stor stemme. Er 68 år, men leverer fremdeles på øverste hylle. Suzi skal opptre to steder i Norge i år. På Orkanger og i lille Kvinesdal. Det er vi stolte av, forteller Sirnes, som beskriver denne artisten som beskjeden, uten divanykker.

Arrangørene bak Bryggerhuset - Live, Geir Inge Sirnes fra Bryggerhuset og Kvinesdal idrettslag, håper få fullsatt hall i Banken Arena når de inviterer til gode konsertopplevelser på lørdag. Foto: Cecilie Nilsen

Katrina Leskanich fra Katrina & the waves kommer også. Katrina & the waves er blant annet kjent for låtene «Walking on Sunshine» og «Que Te Quiero». I 1997 vant Katrina & the Waves Eurovision Song Contest med låta «Love Shine a Light». På lørdag kommer hun med et nytt band.

– Alt dette var sanger jeg hørte da jeg satt bak i bilen av mamma og pappa som liten. Det er slagere som alle har hørt før, sier Sirnes.

Alt dette var sanger jeg hørte da jeg satt bak i bilen av mamma og pappa som liten. Det er slagere som alle har hørt før.

Klar for storkonsert i Banken Arena i Kvinesdal lørdag 15. september: Katrina Leskanich - alias Katrina of the Waves. Foto: PRESSEBILDE

ARRANGØRENE mener de har en god logistikk på arrangementet, blant annet med organisert parkering og fokus på null kø. Kvinesdal idrettslag vil stå for matsalg.

Sirnes er imponert over hva den lille bygda Kvinesdal får til, og understreker at Kulturhuset samtidig huser Rune Andersen på lørdag.

– Vi hadde nylig besøk av Chris Thompson og vår konkurrent, Harvest, hadde Smokie på besøk. Vi får ting til. Jeg kan også love at dette ikke er siste arrangement - det blir mer på nyåret. Kvindølene har mye å glede seg til.

HAN HÅPER at både kvindøler og tilreisende kjenner sin besøkelsestid på lørdag.

– Da hallen ble påbegynt snakket vi om at det hadde vært moro å få til et arrangement. Vi har hatt vellykkede arrangement før, men da med begrenset antall billetter som har vært utsolgt flere måneder i forveien. Vi har lagt ut 1.100 billetter. Til nå har vi solgt halvparten, sier Sirnes, og håper at Banken Arena blir helt full på lørdag.

Vi håper at det blir smekkfullt og at det blir en kjempeopplevelse.

Bryggerhuset - Live byr opp til både dans og allsang.

– Vi er stolte av det gode samarbeidet med Kvinesdal idrettslag. Vi er et kjempeteam, sier Sirnes, og avrunder:

– Vi håper at det blir smekkfullt og at det blir en kjempeopplevelse.