Professoren skal holde bibeltime og tale over emnet: «Johannesevangeliet; så grunt at et barn kan vasse og så dypt at en elefant kan svømme i det».

– Tittelen mer enn antyder det spennet som finnes i Johannesevangeliet. Her er det noe for enhver. Her finner vi de enkle sterke og kjente sannhetene. Her finner vi «den lille Bibel» og her finner vi en prolog som har dybder ingen kan nå, sier Anders Mathias Larsen i arrangørkorpset på Huset.

Torrey Seland som er fra Seland i Gyland har blant annet vært professor i Det nye testamentet på Misjonshøgskolen (VID) i Stavanger. Der har han spesielt jobbet med den sosiale bakgrunnen for Det nye testamentet.

– Han er ikke bare forsker, men han har også lang erfaring som prest og forkynner og vet å formidle både til tro og til tanke, sier Larsen, som lover enkel kveldsmat etter bibeltimen med mulighet til fellesskap og en god prat.

– Vi ser virkelig fram til denne kvelden. Vi ønsker alle velkommen fra hele Lister til en oppbyggelig kveld, avslutter Anders Mathias Larsen.