— Hele avisgjengen fikk en boost av det vi opplevde på valgkvelden og tilbakemeldingene vi fikk etter vår valgsending. Nå er vi skikkelig motivert for å lage en god høstsesong, sier redaktør Sveinung W. Jensen.

Regionavisen Lister lanserer nå to nye programkonsepter, hvorav den ene er en oppgradering av Førhelg fra vårsesongen.

— Konseptet er det samme, men vi tar med oss det beste fra vårsesongen og gjør en del endringer. Det blir strammere innhold. I stedet for gjester i studio, vil vi ta studioet ut i Lister-regionen og lage reportasjer der folk er, sier Jensen.

Det er Tom Arild Støle som skal være den mobile programlederen i de ti Førhelg-utgavene som publiseres på Lister24 fredager klokken 1700, den første kommende fredag. Den frittgående reporteren Bjørn Hoel vil fortsatt teste ting og tang.

— Første Førhelg-sesong var en suksess, der enkelte programmer hadde opp mot 2.500 seere. Fortsatt er målet å speile det som skjer i regionen med utgangspunkt i helga, sier redaktøren, og røper at hummerfisket er en del av første det Førhelg-programmet.

Kommende tirsdag rulles det helt nye programmet Supertirsdag ut på Lister24. Det har også publiseringstidspunkt klokken 17.00. Ti programmer skal sendes i høst. Programleder blir Lars Erik Larsen, som hadde tilsvarende rolle i vårens Førhelg-sendinger.

–Konseptet med Supertirsdag er at vi skal prate om snakkiser og se med et skråblikk på lokale nyheter. Det blir lettbeint underholdning med gjester og god stemning i studio, sier Larsen.

Han understreker at ingen nyhet er for liten til å havne i søkelyset på Supertirsdag, og ber folk sende inn morsomme videoklipp og bilder.

–Tirsdag er en litt kjedelig dag for mange, det ønsker vi å gjøre noe med. Lars Erik og gjestene hans skal skape superstemning i hele Lister med sitt program, lover redaktør Jensen.