Politiet i Agder melder klokken 17.14 om en trafikkulykke på E39 i nærheten av Lavoll i Flekkefjord.

Tre biler er involvert.

– Ukjent skadeomfang. Veien er stengt i begge retning, heter det fra politiets operasjonsleder via Twitter.

Politiet fikk melding om ulykken 17.02.

Også Flekkefjord og Lund brannvesen har rykket ut til stedet.

Sammenstøtet mellom bilene skal ha vært kraftig.

Politiet oppdaterer klokken 17.47:

– 7 personer involvert, alle kjøres sykehus, skadeomfang ukjent, samtlige var ved bevissthet. Manuell trafikkdirigering på stedet.

Vegtrafikksentralen sør melder klokken 18.00 om at det er redusert fremkommelighet og manuell dirigering ved E39 Lavoll, strekningen Flekkefjord - Stavanger.

Trafikken har vært stengt i begge kjøreretninger og lange køer har oppstått på E39. Klokken 19.49 opplyser politiet at vestgående felt er åpnet for trafikk. Foto: Malene Sørensen Lundberg

Klokken 21.50 meldte politiet om at E39 er åpnet ved ulykkesstedet. Det er skiltet med redusert hastighet på grunn av glatt veibane etter oljesøl.

Herdalssletta

Også på E39 på Herdalssletta i Lyngdal meldes det om en trafikkulykke som har cirka en time før den i Flekkefjord. Her skal to biler være involvert.

En bil ble påkjørt bakfra, Foto: Torrey Enoksen

– Uhellet har skjedd mellom to biler som begge kjørte i retning østover. Den ene skulle svinge av veien til venstre, og bilen bak kjørte i bilen bakfra. Tre personer er kjørt til sjekk på sykehuset i Flekkefjord, ingen av dem med synlige skader, melder vår reporter på stedet, Torrey Enoksen.