• Førhelg 19, 9. desember 2016

    VIDEO: Tom Arild Støle

Førhelg 19, 9. desember 2016

Gullkornene sitter løst blant barna i Lyngtua barnehage som i denne ukens Førhelg har testet julebrus. Bli også med på prøvebading i Kvinabadet som åpner i neste uke. Og så byr vi også på en liten dose med humor.

 

Les også

Førhelg 18, 2. desember 2016

I denne ukens Førhelg kan du se da programleder Lars Erik Larsen bakte julekaker sammen med vår stuntreporter Bjørn Hoel. Vi har også delt ut en julestjerne, til stor overraskelse hos mottakeren, og vi har besøkt Liv Lehne som gjennom Fjøsgalleriet håper å bygge opp en ny kulturell møteplass i Lyngdal.

Les også

Førhelg 17, 25. november 2016

XXL-åpning, Black Friday og julecountry er blant stikkordene i denne ukens Førhelg.

Les også

Førhelg 16, 18. november 2016

Reporter Bjørn Hoel trodde han skulle være reporter på et vanlig videoinnslag da han møtte på jobb i Lyngdal nylig. I stedet ble han overrasket med en makeover-dag, der ny frisyre og nye klær var blant ingrediensene. Vi har også spurt folk i Lyngdal hva de mener om sjøorm-observasjonen i Lenefjorden. Og så har vi besøkt Karen Zuleta, som har en drøm om å bli profesjonell kettlebell-utøver.

Les også

Førhelg 15, 11. november 2016

I over ti år jobbet Ronny Fredriksen fra Lyngdal på boreriggen Borgland Dolphin. 5. oktober hadde han sin siste arbeidsdag på plattformen, paradoksalt nok med å klargjøre den for opplag i hjembyen. Vi ble med på omvisning. I denne ukens Førhelg har vi også vært på ski, for i Hægebostad er det rekordtidlig skiføre!

Les også

Førhelg 14, 4. november 2016

I denne ukens Førhelg kan du bli med inn i "det hvite hus" på Svennevik. Du får også klare meldinger om presidentvalget i USA. Og så har vi besøkt en flekkefjæring som trener knallhardt i Oslo for å bli verdensmester.

Les også

Førhelg 13, 28. oktober 2016

Det er halloween-tid, og i denne ukens Førhelg ble vi med da Josefine Ørnholt Tjøve og Winnie Brækken testet ut en egen spøkelseslabyrint på Lista. Vi har også truffet en lyngdøl som i høst har fått to borerigger og verdens største oljeproduksjonsskip som nærmeste nabo, og i Kvinesdal forbereder man seg til kvalifiseringskamper til 4. divisjon.

Les også

Førhelg 12, 21. oktober 2016

Her er høstens andre Førhelg-program! Bli med hobbybaker Inge Kjørrefjord når han skal bake brød med surdeig. Se hvordan det gikk da Farsund-ordfører Arnt Abrahamsen utfordret Lister-redaktør Sveinung W. Jensen i TV-aksjonen. Og i Flekkefjord forbereder man seg til en viktig rugby-kamp.

Les også

Førhelg 11, 14. oktober 2016

Førhelg er tilbake med ny sesong. I høstens første program kan du bli med inn i den nye redningsskøyta som ligger til kai i Farsund, RS «Idar Ulstein». Vi har vært på den nye XXL-butikken i Handelsparken for å sjekke hvordan de ligger an før åpningen, og Miljøgaten i Lyngdal oppgraderes for 13 millioner kroner.

Les også

Førhelg 10, 13. mai 2016

Det er ikke alltid det går helt etter planen når programlederen skal presentere innslagene. Av og til går det faktisk over stokk og stein! Se tabbene og høydepunktene fra vinteren og våren i denne ukens Førhelg, det siste før sommeren!

Les også

Førhelg 9, 6. mai 2016

Bli med til Søre Katland fyr i denne ukens Førhelg! Vi har også vært på tur med skjærgårdstjenesten. Espen Haugeland forteller om hendelsen som førte til at han søndag får utdelt Krigskorset med sverd, Norges høyeste utmerkelse, og se hvordan det gikk da russen jaktet på russeknuter!

Les også

Førhelg 8, 29. april 2016

I denne ukens Førhelg ble vi med Hans Fredrik Grøvan, Odd Omland og Ingunn Foss bak kulissene på Stortinget. Du får blant annet se Ingunn Foss vise fram skosamlingen sin. Hans Fredrik Grøvan skal demonstrere en spesiell form for postdistribusjon, og du kan få høre Odd Omland fortelle om hvor vanskelig det egentlig er å finne fram på Stortinget.

Les også

Førhelg 7, 22. april 2016

Lørdag møtes Lyngdal og Farsund til lokaloppgjør. Vi har snakket med en lokal fotballekspert, tatt tempen i de to byene, samt snakket med trenerne før kampen. Amcarklubbens årlige vårmønstring og revygjengens nye revy, som har premiere denne helgen er også tema i denne ukens Førhelg.

Les også

Førhelg 6, 15. april 2016

Lørdag avdukes skulpturen av Farsunds populære gatefeier gjennom nesten 40 år, George McKenzie. Vi har snakket med initiativtakerne og med gatefeierens sønn. I denne ukens Førhelg får du også vite mer om Pretour Farsund, som arrangeres om en drøy uke, og vi har besøkt mannen som kjøpte seg sin egen restaurantbåt.

Les også

Førhelg 5, 8. april 2016

I beste sendetid på NRK skal Karl Morgan Hegelstad fra Lyngdal kjempe om å bli «Norges tøffeste». I denne ukens Førhelg forteller han at han ikke angrer på at han ble med i den beinharde konkurransen, men innrømmer at han kanskje ikke hadde tenkt godt nok før han meldte seg på. I Førhelg denne uken får du også se militær action, og du får høre om biler som skal kjøre i opp mot 200 kilometer på gruslagte veier på Lista i helgen.

Les også

Førhelg 4, 1. april 2016

Merete Egeland åpner det som skal bli distriktets største galleri, i Lyngdal. Forsvaret jakter på udetonerte håndgranater på Lista og denne helgen skal Lygna ryddes for rundballeplast og annen søppel. Dette får du vite mer om i denne ukens Førhelg.

Les også

Førhelg 3, 18. mars 2016

Påske, sirkus og møkk er blant stikkordene for denne ukens Førhelg.

Les også

Førhelg 2, 11. mars 2016

Damenes weekend, ti kilometer med nypreparerte skiløyper på golfbanen i Kvinesdal og et av verdens største oljeproduksjonsskip er stikkordene for denne ukens Førhelg.

Les også

Førhelg 1, 4. mars 2016

Førhelg er tilbake, og i årets første program presenterer vi et nytt mat- og kaffekonsept som skal åpne i Amfi-senteret på Nordkapp i Farsund. Vi har også vært på omvisning i det nye senteret, som begynner å ta form. Og så har vi vært i Hægebostad, hvor innbyggerne søndag og mandag i en folkeavstemning skal si ja eller nei til å slå seg sammen med Lyngdal og Audnedal.

Les også

Se alle Førhelg-programmene her

I fjor laget vi 28 Førhelg-programmer. Her kan du se dem alle sammen.

 

 

Relaterte saker

Siste nytt