Borhaug banket
serielederen

Keeper Hans Kristian Hansen og midtbanedirigent Henning Tønnessen var i godt humør etter at IK Borhaug hadde banket serieleder Flekkefjord 2 med 4-2 i Husebyparken lørdag 1. oktober 1994.

Stadions "far"
fikk kulturprisen

– Dette var helt overraskende. Beskjeden kom som lyn fra klar himmel, sa Kåre Christensen (79) om tildelingen av Lyngdal kommunes kulturpris høsten 2004.

Kulturpris til hele idrettsbevegelsen

- Årets kulturpris til FIL og Lista IL er en heder til hele idrettsbevegelsen i Farsund kommune.

Opprykksglede
i dress og frakk

Fotballformann Steinar Osmundsen var så sikker på suksess at han stilte i dress og frakk da Lyngdal sikret opprykk til 3. divisjon lørdag 28. september 1991.

Tom Nordlie på FIL-trening

I september 2005 fikk FILs A-lag besøk av Start-trener Tom Nordlie på en trening.

Stor treningsiver
- liten spillerstall

Her er Lyngdals A-lag fotografert rett før seriestart i 1989. Ole Flåto hadde overtatt trenerjobben etter danske Torben Bjerre. Målsettingen var å stabilsere seg midt på 4. divisjonstabellen.

Kjente lukten
av opprykk

Siv Johnsen, Stina Hellum og Linda Vågsvoll kjente lukten av opprykk i neseborene etter at FIL vant 18-17 over Åkra i en meget spennende toppkamp i februar 1992.

Første æresmedlem
i IK Borhaug

På IK Borhaugs årsmøte i januar 1989 ble Reidar H. Jørgensen utnevnt til klubbens aller første æresmedlem.

Scoret seiersmålet
to sekunder før slutt

Goalgetterne Gordon Fuglestad og Arne Tangvald Olsen var slitne og fornøyde etter at Sandefjord ble slått 26-25 i Listahallen i januar 1983.

En tøff kamp
for å overleve

Lyngdal kjempet en tøff kamp for å overleve i 5. divisjon høsten 1975. Aldri, verken før eller senere, har de røde, som denne sesongen hadde Arnt Tore Ivarsen som trener og Otto Hovden som oppmann, vært nærmere degradering til 6. divisjon.

En meget god
FIL-årgang

Guttelaget 1976 og juniorlaget 1978 besto for en stor del av de samme spillerne. Dette var en meget god årgang; en av de absolutt beste i FILs historie.

En meget god
FIL-årgang

Guttelaget 1976 og juniorlaget 1978 besto for en stor del av de samme spillerne. Dette var en meget god årgang; en av de absolutt beste i FILs historie.

Lyngdal ILs fjerde
æresmedlem

På årsmøtet i Lyngdal IL i mars 1995 ble Sverre Ekeland utnevnt til klubbens fjerde æresmedlem. 75-åringen fikk nål, diplom, blomster og velfortjent ros.

Optimisme tross
manglende rutine

Lyngdals damelag var urutinert i 1989, men målsettingen til spillende trener Anna Collett var å forbedre 5. plassen fra året før.

Opprykksjubel
28 år etter

Her jubler FIL-spillerne for opprykk til 3. divisjon høsten 2007, 28 år etter at klubben rykket ned fra samme nivå i 1979.

Ny trener med
klar målsetting

Theis Lundegaard var ny spillende trener for IK Borhaug i 1977, og han hadde en klar målsetting. - Vi er gode nok til å rykke opp i 5. divisjon, sa han rett før seriestart.

Målsettingen var
å bli best i vest

Her er Lyngdals A-stall fotografert rett før seriestart i 1977. Trener Arnt Tore Ivarsen var innkalt til militærtjeneste, og tidligere keeper Bjørn Ove Aas hadde sammen med spillerne Gunnar Tønnessen og Kenneth Hægeland ansvaret for treningene i vintermånedene.

Borhaug lå "lavt i terrenget"

Borhaugs trenere Arild Furesund og Rolf Oddvar Omland valgte å ligge "lavt i terrenget" foran 92-sesongen. Laget hadde mistet enkelte nøkkelspillere, og håpet å gjøre det bedre enn 9. plassen laget havnet på i 1991.

Åttemålsdrama
i lokaloppgjør

Terje Tjøtta og Anders Birkeland var forgrunnsfigurer med tre scoringer hver da Lyngdal og Flekkefjord spilte uavgjort 4-4 i et drama av en fotballkamp på Lyngdal stadion 23. mai 1992.

Sørlandets beste guttelag

Først ble storfavoritten Start slått 1-0; uken etter ble ABK banket 4-1. Lyngdals-fotballen opplevde store dager da guttelaget vant Sørlandsmesterskapet i oktober 1974.

Scoret fire mål
i lokaloppgjør

Bjørn Vik kom inn som innbytter og scoret ekte hattrick på under en halvtime og totalt fire mål da Spind vant 9-1 over Alleen Ballklubb i lokaloppgjøret på Vanse stadion våren 1988.

Gutter med suksess

Spillerne på FILs guttelag gliste bredt etter 2-1 seieren over Giv Akt på Vigeland 23. september 1980. Vigelendingene var nemlig siste hinder i jakten på avdelingsmesterskapet.

Den aller siste BFS-gjengen

Her er det aller siste lagbildet av BFS, tatt på Vanse stadion rett før seriestart i 2004. Trener Anders Birkeland var nøktern optimist etter en slitsom vinter.

Seriesølv etter
storspill av "Rudi"

Nebosja «Rudi» Rudez storspilte, scoret to ganger og sørget for seriesølv og hjemmeseier i årets siste kamp da Lyngdal slo Vindbjart 2-1 lørdag 27. september 2004.

Historisk radarpar

Tom Rasmussen og Bjørnar Gabrielsen bøttet inn mål for BFS i 2002. Radarparet scoret henholdsvis 22 og 20 seriemål, og ble med det historiske. Verken før eller senere har to spillere på samme lag scoret 20 mål eller mer på A-lagsnivå på FIL/ BFS eller Lyngdal.