«La varme og vennlighet få hedersplassen i høytiden»

Han var i godt lune. Han smilte og virket å ha full kontroll. Ikke noe pes eller stress. Tryggleif var tydelig klar for jula. Ferie og feiring. Men livet selv får ingen ferie.

Førhelg 19, 9. desember 2016

Gullkornene sitter løst blant barna i Lyngtua barnehage som i denne ukens Førhelg har testet julebrus. Bli også med på prøvebading i Kvinabadet som åpner i neste uke. Og så byr vi også på en liten dose med humor.

Førhelg 18, 2. desember 2016

I denne ukens Førhelg kan du se da programleder Lars Erik Larsen bakte julekaker sammen med vår stuntreporter Bjørn Hoel. Vi har også delt ut en julestjerne, til stor overraskelse hos mottakeren, og vi har besøkt Liv Lehne som gjennom Fjøsgalleriet håper å bygge opp en ny kulturell møteplass i Lyngdal.

Førhelg 16, 18. november 2016

Reporter Bjørn Hoel trodde han skulle være reporter på et vanlig videoinnslag da han møtte på jobb i Lyngdal nylig. I stedet ble han overrasket med en makeover-dag, der ny frisyre og nye klær var blant ingrediensene. Vi har også spurt folk i Lyngdal hva de mener om sjøorm-observasjonen i Lenefjorden. Og så har vi besøkt Karen Zuleta, som har en drøm om å bli profesjonell kettlebell-utøver.